Vlada produžila rok za podnošenje ponuda za kupnju dionica tvrtke Meiso

Bez autora
Mar 16 2010

Na telefonskoj sjednici, Vlada Republike Hrvatske danas je izmijenila Odluku o raspisivanju javnog poziva za prikupljanje ponuda za kupnju dionica društva Meiso d.d. iz Goričana. Naime, Vlada je 21. siječnja 2010. godine donijela Odluku o raspisivanju javnog poziva za prikupljanje ponuda za kupnju dionica Meiso d.d., objavljeno je na internetskim stranicama Vlade RH. Rok za podnošenje ponuda tada je određen u trajanju od 30 dana od dana objave javnog poziva, kojeg je Hrvatski fond za privatizaciju objavio 15. veljače 2010. godine. Dva potencijalna investitora kupila su ponudbenu dokumentaciju od HFP-a te su oba od Fonda zatražila produžetak roka za podnošenje ponuda, koji ističe 17. ožujka 2010. godine. S obzirom da se radi o društvu koje se nalazi u poteškoćama te da je za to društvo do sada objavljeno četiri javna poziva na kojima nije bilo zadovoljavajućih ponuda u prethodnim natječajima, Vlada je izmijenila ovu Odluku te produžila rok za podnošenje ponuda potencijalnim investitorima za 30 dana, kako bi se ovaj javni poziv mogao uspješno okončati i kako bi se time društvo privatiziralo.

Vlada produžila rok za podnošenje ponuda za kupnju dionica tvrtke MeisoNa telefonskoj sjednici, Vlada Republike Hrvatske danas je izmijenila Odluku o raspisivanju javnog poziva za prikupljanje ponuda za kupnju dionica društva Meiso d.d. iz Goričana.

Naime, Vlada je 21. siječnja 2010. godine donijela Odluku o raspisivanju javnog poziva za prikupljanje ponuda za kupnju dionica Meiso d.d., objavljeno je na internetskim stranicama Vlade RH. Rok za podnošenje ponuda tada je određen u trajanju od 30 dana od dana objave javnog poziva, kojeg je Hrvatski fond za privatizaciju objavio 15. veljače 2010. godine. Dva potencijalna investitora kupila su ponudbenu dokumentaciju od HFP-a te su oba od Fonda zatražila produžetak roka za podnošenje ponuda, koji ističe 17. ožujka 2010. godine.

S obzirom da se radi o društvu koje se nalazi u poteškoćama te da je za to društvo do sada objavljeno četiri javna poziva na kojima nije bilo zadovoljavajućih ponuda u prethodnim natječajima, Vlada je izmijenila ovu Odluku te produžila rok za podnošenje ponuda potencijalnim investitorima za 30 dana, kako bi se ovaj javni poziv mogao uspješno okončati i kako bi se time društvo privatiziralo.

Rok za podnošenje ponuda je 60 dana od dana objave javnog poziva za kupnju 48.491 dionice društva i traje zaključno do 16. travnja 2010. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik